Topptipset » Onsdag 3/6 » Analys & Tips | Victors Tips
Topptipset » Onsdag 3/6 » Analys & Tips!

Bild från Bildbyrån

Topptipset » Onsdag 3/6 » Analys & Tips!

Onsdagens Topptips består av en spännande blandpåse innehållande fighter från Tyskland, Portugal, Österrike och Tjeckien. LASK Linz är en favorit att hålla i handen medan en Porto-triumf borta mot luriga Famalicao inte känns lika självklar. Målsättningen är åtta rätt med hög utdelning. Häng med!

⏰ Spelstopp: 18.29

💰Kassaskåpet! - LASK Linz

LASK Linz och Salzburg dominerar österrikisk fotboll och kommer göra upp om ligatiteln under sommaren. Hartberg snubblade in i slutspelet och har inget att hämta på Raiffeisen Arena. Bomb-etta!

❗️ Varningen! - Famalicao

Famalicao har satt krokben för andra skickliga lag, fråga bara Sporting Lissabon som fick lämna denna spelplats tomhänta i början av mars. En hemmaknall skulle smaka mummafågel!

1. Werder Bremen - Eintracht Frankfurt 2

Klockorna klämtar på Weserstadion. Ludwig Augustinsson och hans kamrater ligger näst sist i Bundesliga och med sex omgångar kvar måste tre pinnar plockas in gentemot lagen ovanför om nytt kontrakt ska säkras. Werder Bremen trivs synnerligen illa just på eget gräs, 1-3-9 är en alldeles förfärlig resultatrad. Samtidigt har inte Eintracht Frankfurt rosat marknaden på bortaplan men i lördags lyckades Örnarna triumfera mot Wolfsburg i varggrytet. Die Adler vann vårens cupmöte med 2-0 och tvåan tornar upp som en fullgod spik då ettan just nu felaktigt streckas upp som favoriter.

2. Hannover - Dynamo Dresden

Från Augustinsson till ett svenskmöte en våning ner. John Guidetti har vaknat från de döda och målade återigen för Hannover som trots det fick åka bananbåt hem från Sandhausen efter 3-1 på tavlan. Sex poängs marginal till nedflyttningsstrecket bör dock hålla hela vägen in i mål. För Dynamo Dresden är det spegelvänt läge, gästerna bottnar tabellen och har sex pinnar upp till kvalplats. Linus Wahlqvist och Alexander Jeremejeff löper stor risk att degraderas men två segrar på de senaste tre fighterna vittnar om att kapacitet finns hos östtyskarna. Hannover vann höstmötet men Dynamo segrade vid senaste besöket på HDI Arena. Alla tecken!

3. Portimonense - Gil Vicente 1

Det är två portugisiska matcher på kupongen och först ut är ett möte mellan botten och mitten. Värdföreningen är nästjumbo inför onsdagens drabbning men brukar kunna hävda sig hemma på Estadio Municipal de Portimo. Poängplock i sju av elva duster på denna matta är inte illa pinkat. Besökarna från Barcelos ligger och skvalpar i mittenbassängen efter att ha avslutat våren med 1-1 hemma mot Santa Clara. Den här bataljen kan gå hur som helst men streckningen indikerar felaktigt att gästerna ska vara tydliga favoriter. Då knäpper vi tabelltittarna på näsan genom att skippa tvåan helt och hållet, 1X!

4. Famalicao - Porto X

Nästa holmgång i Primeira Liga innehåller stormakten Porto som toppar tabellen efter 24 rundor. De blåvita gästerna går sin vana trogen en kamp mot Benfica och i nuläget skiljer en pinne. Senaste fem tävlingsmatcher erhåller facit 2-1-2 för Porto som åkte ur Europa League mot Bayer Leverkusen. Famalicao har gjort en supersäsong som nykomlingar och är med i racet om biljetterna till nästa säsongs Europaspel. I senaste hemmamatchen lyckades Familjen besegra Sporting Lissabon med ett par bollar. Den hårt streckade tvåan må vara trolig, men till rådande streckning är det inte dumt att plocka med samtliga tecken och jobba in skrällen.

5. LASK Linz - Hartberg 1

Vi styr kosan mot Alperna och Österrike där Tipico Bundesligas mästerskapsslutspel ska inledas. LASK Linz vann grundserien, men efter att klubben inte följt de restriktioner ligan tog fram i samband med coronapandemin straffades de med tolv poängs avdrag. Värdarna startar därmed slutspelet på en andraplats, tre pinnar bakom antagonisterna Red Bull Salzburg. Att nämnda klubbar kommer göra upp om titeln är mer eller mindre givet. Lika självklart är det att Hartberg inte kommer ha något med bronsstriden att göra. Gästerna var på vippen att tappa sin sjätteplats efter en bedrövlig vårsäsong. Hartberg äntrar Raiffeisen Arena med två raka förluster och här blir de serverade en tredje torskmåltid. Bergetta!

6. Sturm Graz - Wolfsberger 1

Vi håller oss kvar i Österrike där en saftig historia väntar på Merkur Arena. Mästerskapsrundan är vad som gäller när Sturm Graz placerar sig på playoffplats. Hemmalaget avslutade vårsäsongen med att i de sista tre omgångarna inkassera ett resultat av vardera valör. Wolfsberger är tabellgranne och besitter således den andra playoffplatsen. Vargarna stämplade ur från våren med samma färska form som Sturm Graz, tre olika resultat. Till Wolfsbergers fördel talar höstens möte på denna arena, 4-0 då var ord och inga visor. Ettan ser mest inbjudande ut men när systemstorleken ökar är det lika bra att täcka hela spektrat.

7. RB Salzburg - Rapid Wien 1

Red Bull Salzburg har endast hissat röd flagg två gånger på 22 tillställningar. Dock har mycket skett under säsongens gång, CL-succén har tappat både Haaland och Minamino. Rapid Wien ligger fyra poäng bakom serieledarna och trivs häpnadsväckande nog betydligt bättre borta än hemma. Formen är det inte heller något fel på hos Rapid som är förlustfria 2020. Ettan lär bli hårt åtgången och bör få sällskap om kosingen räcker.

8. Sparta Prag - Teplice 1

David Moberg-Karlsson. Efter sju besvikelser och åtta bedrövelser har västgöten fått stort förtroende i Sparta Prag och det har gett ljuvlig utväxling. Mål i fyra raka matcher är imponerande av den gamle IFK-aren. Dessvärre är inte laget Sparta på samma nivå som tidigare, på sjätteplatsen ligger DMK och company i farozonen för att missa slutspelet. Teplice slog nyligen topplaget Slovan Liberec och även om streckningen indikerar klassblandning så skiljer inte mer än tio poäng upp till Sparta Prag. Båda 2019 års inbördes slutade oavgjort så krysset får ackompanjera den givna utgångsettan, åtminstone på större system.

Gå direkt till Topptipset

36 rader
1. W.Bremen - E.Frankfurt 2
2. Hannover - D.Dresden 1x2
3. Portimonense - Gil Vicente 1x
4. Famalicao - Porto 1x2
5. LASK Linz - Hartberg 1
6. Sturm Graz - Wolfsberger 1x
7. RB Salzburg - Rapid Wien 1
8. Sparta Prag - Teplice

216 rader
1. W.Bremen - E.Frankfurt 2
2. Hannover - D.Dresden 1x2
3. Portimonense - Gil Vicente 1x
4. Famalicao - Porto 1x2
5. LASK Linz - Hartberg 1
6. Sturm Graz - Wolfsberger 1x2
7. RB Salzburg - Rapid Wien 1x
8. Sparta Prag - Teplice 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget