Matched betting - hur fungerar det?

Bild från Bildbyrån

Matched betting - hur fungerar det?

Artikeln är skriven i samarbete med Oddsmatcher.se

Matched betting är en taktik som används av spelare för att få ut så mycket som möjligt av bonus erbjudanden hos olika spelbolag. Inga spel spel är 100% riskfria, men matched betting är baserat på en matematisk formel som ska göra att du kan får en fördel. Det krävs att du har konto hos minst två olika spelbolag för att på så sätt lägga spel som täcker alla möjliga utgångar. På Oddsmatcher.se hittar du en matched betting guide om du vill fördjupa dig mer i ämnet.

Låt oss ta ett exempel på hur du kan omvandla en bonus till vinst:

Säg att du spelar på matchen mellan Barcelona mot Real Madrid. Hos spelbolaget där du hämtade din bonus spelar du på att Barcelona ska vinna, alltså en 1:a. På spelbörsen spelar du istället på X2, alltså att Barcelona INTE ska vinna. På så sätt vinner du på en av sidorna, oavsett hur matchen slutar. Vinner du hos spelbolaget där du hämtade din bonus fortsätter du att omsätta på samma sätt tills dina pengar är upplåsta. Vinner du däremot på spelbörsen så är då dina vinster på spelbörsen och tillgängliga för uttag och du kan gå vidare med nästa bonus. Oddsmatcher presenterar bara de senaste och bästa oddsbonusar som finns för svenska kunder. Genom att använda dig av bonusarna som presenteras tillsammans med matched betting guider får du en helhetslösning när du vill prova på matched betting.

Hos Oddsmatcher kan du enkelt komma igång med matched betting. Med hjälp av deras matched betting guide kommer du lära dig hur du kan få en fördel gentemot spelbolagen när du hämtar oddsbonusar. När du får en oddsbonus så kommer den med särskilda regler och villkor som gör att du inte kan ta ut dina bonuspengar förrän du har uppfyllt bonusens krav. Matched betting hjälper dig att uppfylla dessa krav genom att du använder dig av en spelbörs till att placera spel på alla utgångar av en match, på så sätt går du inte miste om någon bonus och kan ta ut dina pengar, helt skattefritt.

Besök Oddsmatcher för att hitta allt du behöver för att börja med matched betting och de hetaste bonusarna från spelbolag med licens i Sverige. Du kan också ta del av de senaste nyheterna i spelvärlden i Spelbloggen och lära dig allt om casino och betting i Spelskolan.