Uppgifter: Serie A-klubben visar intresse för Filip Dagerstål
  • Hem
  • IFK-nytt
  • Uppgifter: Serie A-klubben visar intresse för Filip Dagerstål
Uppgifter: Serie A-klubben visar intresse för Filip Dagerstål

Bild från Bildbyrån

Uppgifter: Serie A-klubben visar intresse för Filip Dagerstål

Filip Dagerstål har tagit stora kliv i sin utveckling under de senaste åren och är idag ordinarie i IFK Norrköpings backlinje. Att det är en klubb utomlands som förr eller senare skulle visa intresse för 23-åringen är ingen skräll.

Och nu verkar det röra lite smått på sig. Serie A-klubben Sampdoria ska nämligen ha ett intresse för backen, detta enligt journalisten Nicoló Schira som på sitt Twitter-konto går ut med uppgifterna.

Att Dagerstål har ett kontrakt som går ut efter säsongen är givetvis inget som är bra för IFK Norrköpings del. Det försvårar förhandlingsläget, om man nu vill ha pengar i sommar eller släppa gratis efter säsongen.

Tyvärr har Norrköping väntat alldeles för länge med att förlänga kontraktet och vad det beror på är svårt att säga, om det är Peking som inte varit allt för på eller om det är Dagerstål som vill avvakta.

När det dessutom nu verkar finnas intresse för en större klubb kan förhandlingsläget om ett nytt kontrakt försvåra, såklart. Men bäst vore en förlängning och sedan försäljning efter säsongen.

Sampdoria kämpar för tillfället i botten av Serie A och jobbar för ett nytt kontrakt. För tillfället på en 16:e plats i ligan, ett poäng mer än Lecce som just nu placerar sig på den sista platsen för nedflyttning till Serie B.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget