Tre punkter efter matchen mot Sundsvall
Tre punkter efter matchen mot Sundsvall

Bild från Bildbyrån

Tre punkter efter matchen mot Sundsvall

Det blev ett bottennapp för IFK Norrköping som under lördagen spelade match borta mot GIF Sundsvall. I vanlig ordning tar vi upp tre punkter efter matchen.

  • Platt fall - hur är det möjligt?

Vi kan börja med den första punkten och fråga oss hur det är möjligt att falla så platt som Norrköping gjorde i den första halvleken mot GIF Sundsvall? Det som var så stabilt och bra innan, var helt borta. Sedan ska vi också sticka in och säga att Sundsvall gjorde det väldigt bra, både med sin defensiv och sina kontringar som man straffade Norrköping med.

Men detta visste man om innan match och trots det har Jens Gustafsson inte plockat fram något som stoppar detta.

Det är okej att det händer en gång. Alla gör misstag. Men Sundsvall fick kontra sönder Norrköping flera gånger om och straffade Norrköping rejält.

  • Sead Haksabanovic - månadens spelare

Innan matchen mot Sundsvall fick Sead Haksabanovic ta emot pris som månadens spelare i Allsvenskan. Tuff konkurrens, men 20-åringen har varit riktigt het under september. Blev också målskytt mot Sundsvall, med passning från Nyman. Klassmål som sitter högt bakom David Mitov Nilsson.

I veckan sa Haksabanovic att han är öppen för att stanna i Norrköping, men med den form han nu visar, så är det mycket tveksam.

Vi ska bara vara glada och njuta, så länge han tar på sig IFK-tröjan.

  • Kasper Larsen

Vi tar upp Kasper Larsen också, innan vi stänger igen denna butik. Utbytt efter 81 minuter, precis efter att Norrköping gjort 4-4. Taktiskt eller skada? Samtidigt gjorde han ingen bra match, men ett hot framåt om man lyfter upp honom på slutet. Jens valde att lyfta ut honom.

Varnad under matchen och det gör att han inte är med i nästa match som spelas hemma mot Kalmar FF på Östgötaporten.

Henrik Castegren kom in när Larsen klev ut och det lär bli han som också tar den platsen mot KFF.

Dock väntar ett uppehåll först, innan sista tre matcherna i Allsvenskan spelas.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget