Tre punkter efter Bajen hemma

Bild från Bildbyrån

Tre punkter efter Bajen hemma

IFK Norrköping fortsätter imponera och hakar på i toppen av Allsvenskan. Bajen blev det fjärde laget som fick lämna med noll poäng och IFK har tagit 4:a raka segrar och gått obesegrade i de senaste sex matcherna. Idag bjuder vi tre punkter efter den senaste vinsten hemma mot Bajen!

Curva Nordahl

Det har varit lite lamt på "Curvan" dem senaste matcherna när publiken fick börja komma tillbaka. Men under söndags kvällen bjöd Curva Nordahl på show och sjöng i stora delar av matchen ut gänget från Söder. Mycket tack vare "Posse" i vanlig ordning men han fick stor hjälp av Simon som hjälpt till att pusha klacken på sin vänster sida, en man för framtiden när "Posse" väljer att kliva åt sidan. 10/10 poäng till "Curvan" denna kväll!

Ett liv ett lag - Markus Krunegård


Många var skeptiska till att Markus Krunegård tillsammans med Norrköpings symfoniorkester skulle framföra "Ett liv ett lag" tillsammans med publiken som hjälpt, ordet blev SUCCÉ!
Låten kommer eka på arenan framöver, även om man får ge det lite tid tills alla lär sig låten. Men känslan är fortsatt den att det kommer bli en topp inmarschlåt när den sätter sig!

Sex raka utan förlust!

Precis som vi nämnde i inledningen så är IFK obesegrade i de sex senaste matcherna och i de senaste fyra matcherna har man hämtat hem alla poäng och tagit 12 av 12 möjliga. Nu väntar Häcken borta efter uppehållet och tätt efter det väntar AIK borta på Friends Arena. Två tuffa möten på pappret men med IFK:s fina facit så ser framtiden ljus ut, och lyckas man knyta till sig full pott här är man i allra högstagrad med om Europa platserna och hotar troligen om guldet.

/Pontus Hammarkvist