Transferfönstret kan förlängas & talangen kan bli klar till premiären
  • Hem
  • IFK-nytt
  • Transferfönstret kan förlängas & talangen kan bli klar till premiären
Transferfönstret kan förlängas & talangen kan bli klar till premiären

Bild från Bildbyrån

Transferfönstret kan förlängas & talangen kan bli klar till premiären

Allsvenskan kommer inte dra igång i april som planerat, detta på grund av coronaviruset. Men i veckan kan ett beslut kring premiären tas. Men först krävs ett besked när Fotbolls-EM ska spelas, vilket väntas komma idag.

Detta påverkar något otroligt mycket. Bland annat transferfönstret som kan komma att förlängas.

Jens Magnusson, klubbdirektör i IFK Norrköping, kommenterar följande till Fotbollskanalen.se:

- Jag vet att det är en fråga som diskuteras och som SvFF har lyft upp om att eventuellt förlänga transferfönstret och så vidare. I dagsläget har transfersidan stannat, precis som många andra verksamheter, men vi har inte tagit beslut om något rekryteringsstopp eller liknande. Det är en fråga som lever hos oss och sedan tror jag att det är för oss, som för många andra klubbar, att man väntar på att det ska fattas ett datum för när allsvenskan är tänkt att komma igång och spelas, säger klubbdirektör Jens Magnusson till Fotbollskanalen.

En senare start av Allsvenskan kan göra att Sead Haksabanovic inte spelar speciellt många matcher denna säsong med IFK Norrköping. Samtidigt öppnar det upp för att plocka in Ishaq Abdulrazaq som fyller 18 år i maj och få honom spelklar till premiären.

Detta är verkligen en speciell situation, där tyvärr nackdelarna är fler än fördelarna.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget