Simon Thern talar ut om sin ångest
Simon Thern talar ut om sin ångest

Bild från Bildbyrån

Simon Thern talar ut om sin ångest

Efter sin frånvaro på fotbollsplanen väljer nu Simon Thern att bryta tystnaden. För NorrköpingsTidningar pratar han om sin ångest.

- Det tänker jag inte på. Nu vill jag bara att jag ska må bra igen och det får ta den tiden det tar. Om det är två, fyra eller sju veckor till, det får ju tiden utvisa, säger han till NT.

- Det är väl tre-fyra veckor sedan som jag började känna av ett vanligt sjukdomsvirus som jag hade fyra-fem dagar. Sen byggdes det vidare på att hela jag blev nedsatt och mådde dåligt. Det var inte ens så att jag kunde vara bland människor liksom, fortsätter han.

Senast Simon Thern spelade med Norrköping i Allsvenskan var i början på september. Alltså cirka en månad sedan.

Även IFK Norrköping går ut på sin hemsida och förklarar läget.

"Simon Thern har under några veckor varit frånvarande från IFK Norrköpings verksamhet. Detta beror på att Simon inte har mått bra och inte kunnat prestera som fotbollsspelare och individ. IFK Norrköping och Simon upptäckte detta i ett tidigt skede och tog till åtgärder direkt. Just nu är Simon inne i en rehabiliteringsperiod och tränade under gårdagen (torsdag) med laget igen. Under kommande veckor kommer Simon fortsätta att få hjälp av IFK Norrköping för att komma tillbaka fullt till den vanliga verksamheten.", skriver klubben på sin hemsida.

Hälsan ska alltid gå först och vi är många som hoppas att du snart ska må bra igen. Men låt det ta den tid det tar.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget