Poängtapp mot Sundsvall - i galen match
Poängtapp mot Sundsvall - i galen match

Bild från Bildbyrån

Poängtapp mot Sundsvall - i galen match

IFK Norrköping spelar 4-4 i bortamatchen mot GIF Sundsvall. Norrköping låg under med 3-0 efter den första halvleken, men lyckas komma tillbaka och till slut få med sig en poäng.

Efter ett imponerande facit var förvarningarna höga på IFK Norrköping som under lördagen spelade borta mot GIF Sundsvall.

Det började inte bra. 3-0 till Sundsvall efter första 45 minuter. Ett hemmalag som tog vara på sina chanser och hade ledningen rättvis, medan Norrköping knappt skapade något riktigt farligt läge i första.

– Katastrof. Ingenting som fungerar, sa Filip Dagerstål i C More under pausen och fortsätter:

– Som sagt, ingenting som fungerar. Vi är loja, vi gör inte de grejerna vi kommit överens om. Då blir det så här, säger han.

Bättre blev det i andra.

0-3 underläge blev till 3-3. Mycket stark upphämtning efter mål från Alexander Fransson, Christoffer Nyman och Sead Haksabanovic.

Sedan slarvade Peking igen. Missförstånd gör att Sundsvall kan på nytt kontra och göra 4-3 genom Johan Blomberg. Samma misstag som i den första halvleken. Man vet om snabba omställningarna, men fortsätter slarva med det.

Men Rasmus Lauritsen räddade poäng till Peking när han nickar in 4-4 med tio minuter kvar på matchen.

Men i helhet är det inget godkänt resultat. Det är alldeles för billiga misstag idag.

Och vad sa Alexander Fransson efteråt?

Inte jag varit med om något liknande

– Väldigt speciell. Jag vet inte om man ska vara glad eller inte. 3-0 i halvtid är absolut inte godkänt från våran sidan. Men andra halvlek, den får vi vara nöjda med, sa han i C More efter matchen.

– Väldigt speciell match. Tror inte jag varit med om något liknande förut. Släpper in ett när vi har tryck, känns som vi kommer vinna den här matchen annars. Men en poäng får vi med oss iallafall, säger Fransson i sändningen.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget