Peking i landslaget - blev målskytt

Bild från Bildbyrån

Det är många spelare som förknippas med IFK Norrköping som de senaste dagarna spelat i landslaget på flera håll.

Målskytt för Sverige

Vi fick se Sebastian Andersson inleda målskyttet för Sverige igår. 1-0-målet mot Färöarna var både skickligt och snyggt från anfallaren som till vardags håller till i tyska högstaligan med Union Berlin.

En match som till sist slutade 3-0.

Kristoffer Olsson, Mujo Tankovic och Ken Sema, som alla tre spelat i IFK Norrköpings ungdomslag fanns också på planen under kvällen.

Startplats för Simon Skrabb

En annan, Simon Skrabb, som till skillnad från spelarna ovan - spelar i Peking just nu, fick en plats i Finlands startelva under måndagen.

Skrabb fick 76 minuter på planen när Finland föll med 2-1 borta mot Grekland.

Lars Krogh Gerson given & Lead Haksabanovic fick chansen

I övrigt har Lars Krogh Gerson som vanligt varit given i Luxemburg där han spelat 90 minuter både mot Serbien och Portugal. Dock två förluster.

Och Sead Haksabanovic fick speltid i Montenegro. 73 minuter i matchen mot England, dock storförlust med 7-0.

Montenegro spelar för övrigt idag igen. Vänskapsmatch mot Vitryssland.