• Hem
  • IFK-nytt
  • Oscar Jansson om ryktet: "Det hade jag inte hört"
Oscar Jansson om ryktet: "Det hade jag inte hört"

Bild från Bildbyrån

Oscar Jansson om ryktet: "Det hade jag inte hört"

Oscar Jansson ska ha intresse på sig från utlandet. Nu möter han uppgifterna när han under tisdagen gästade podden Gate Upp & Gate Ner.

Det var i förra veckan som det kom uppgifter om att Oscar Jansson ska ha tackat nej till bud från tyska andraligan. Där ska det enligt uppgifterna varit St. Pauli som visat intresse. Nu möter Oscar Jansson dessa uppgifter i podden Gate Upp & Gate Ner.

Just St. Pauli visste jag inte om

- Jag ska vara ärlig, det hade jag inte hört. Sen vet jag att det kommer förfrågningar. Men just St. Pauli grejen visste jag inte om. Men finns det så är det superbra om det gör det. Jag har ju en dröm om att komma så långt man kan och ger jag upp den kommer jag stagnera direkt och falla tillbaka, säger Oscar Jansson till podden och fortsätter:

- Om en chans skulle komma och det skulle passa mig och min familj, absolut vara aktuellt. Men med det sagt så sticker jag inte för vad som helst, för jag trivs otroligt bra här.

Men drömmen om spel utomlands finns, men inte till vilket pris som helst.

- Drömmen finns där absolut och jag skulle gärna göra det om chansen kom, men inte till vilket pris som helst, säger IFK Norrköpings målvakt.