OFFICIELLT: Eric Smith klar för IFK Norrköping
  • Hem
  • IFK-nytt
  • OFFICIELLT: Eric Smith klar för IFK Norrköping
OFFICIELLT: Eric Smith klar för IFK Norrköping

Foto: Krister Andersson / Bildbyrån

OFFICIELLT: Eric Smith klar för IFK Norrköping

Det händer grejer i IFK Norrköping. Först blev det klart att man säljer Ian Smith till en klubb i Costa Rica. Strax efter meddelar klubben att man gjort klart med Eric Smith. Det handlar om ett lån för resten av säsongen.

23-åringen har kört fast i Belgien där det inte blivit speciellt mycket speltid. Nu får han chansen att få fart på sin karriär igen hos Peking.

– Det är fantastiskt roligt att vara tillbaka. Vi har jobbat rätt länge på det här och jag har varit öppen med att om jag ska tillbaka till Sverige så har det alltid varit IFK jag velat komma till. Jag är otroligt glad och taggad på att köra igång och att få träffa alla gamla kompisar igen, säger Eric Smith till klubbens hemsida.

"Väldigt kärt återseende", säger Jens Gustafsson till hemsida:

– Vi lånar honom resten av säsongen, och jag vill betona att det är ett väldigt kärt återseende. Det gick väldigt snabbt från att han blev bra till att han lämnade senast, och det som är glädjande är att han kommer tillbaka som en mer professionell och mogen spelare och människa. Det är också en spelare som känner till IFK-kulturen, så i den behöver vi inte utbilda honom över huvud taget, säger manager Jens Gustafsson.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget