• Hem
  • IFK-nytt
  • Klubben är nöjda: "Vi för en dialog med IFK Norrköping"
Klubben är nöjda: "Vi för en dialog med IFK Norrköping"

Bild från Bildbyrån

Klubben är nöjda: "Vi för en dialog med IFK Norrköping"

Theodore Rask är utlånad till Superettan och Västerås SK. Men om det blir en fortsättning där även efter sommaren är inte bestämt. Men en dialog mellan klubbarna pågår.

I Allsvenskan blev det 22 minuter med IFK Norrköping för Theodore Rask innan han lånades ut till Västerås SK. Där har han fått viktig och mycket speltid. På sex spelade matcher i Superettan har det blivit 498 minuter.

Klubben är nöjda med försvararen och bekräftar för Sportbloggare.com att en dialog med IFK Norrköping pågår.

- Vi har varit nöjda med Theo och för en dialog med IFK Norrköping om hur vi ska gå vidare, säger Herman Ottosson, Sport- och akademichef i Västerås, till Sportbloggare.com.

När lånet blev officiellt skrev IFK Norrköping att man inlett ett föreningssamarbete med Västerås. Men i dagsläget är inga lån av andra spelare aktuellt.

- Vi har inte pratat om fler spelare i detta skede, säger Herman Ottosson.

Lånet med Rask var i första hand bestämt fram till sommaren. Det betyder att ett nytt besked om hur man tar detta vidare kommer komma framöver.

- Vi har en bra trend i våra prestationer och tror mycket på de spelare vi har i truppen. Med det sagt tittar vi alltid på spelare som kan göra laget bättre. Om det händer något i sommar är förtidigt att svara på, avslutar Herman Ottosson.