Jens Gustafsson om transferfönstret - stänger inatt
  • Hem
  • IFK-nytt
  • Jens Gustafsson om transferfönstret - stänger inatt
Jens Gustafsson om transferfönstret - stänger inatt

Jens Gustafsson om transferfönstret - stänger inatt

Inatt stänger det svenska transferfönstret och att döma av vad Jens Gustafsson säger till IFK Norrköpings hemsida så sitter man ganska så lugnt i båten.

– Vi har valt att plocka in spelare som vi hade en kännedom om tidigare, två av tre spelare med Norrköpingsanknytning vilket vi bedömde var viktigt för att stärka IFK-kulturen. Vi är medvetna om att fler spelare har lämnat oss än tillkommit. Det är främst av två anledningar. Vi hade en numerär av spelare som var ganska hög när vi gick in i säsongen, säger han till hemsida och fortsätter:

– Vi har flera unga egna spelare som vi vill lyfta fram och ge chansen, både på träningar men också för matchspel. Med tanke på detta så anser vi att truppen har en bra balans för att kunna prestera kortsiktigt och långsiktigt.

Därmed låter det som om det inte blir något. Men man ska aldrig säga aldrig.

Dock finns det många yngre som man vill se mera utav.

En av de yngre spelarna som ännu inte spelat för Norrköpings A-lag denna säsong på grund av skada är Pontus Almqvist. Han är tillbaka och har spelat för Sylvia, förhoppningsvis kan han få lite speltid i Allsvenskan också innan säsongen är över.

Dela inlägg

Kommentera bloginlägg