• Hem
  • IFK-nytt
  • IFK Norrköpings imponerande hemmafacit fortsätter
IFK Norrköpings imponerande hemmafacit fortsätter

IFK Norrköping gjorde jobbet i hemmamatchen mot AFC Eskilstuna. Peking vann med 4-0 efter bland annat två mål från Alexander Fransson, varav ena ett riktigt klassmål. Norrköping nu förbi både BK Häcken och IFK Göteborg i tabellen och lägger sig på en femteplats.

Norrköping går ut och visar redan från start vilket lag som är bäst och detta utan att det känns som att man går för fullt.

Tidigt 1-0 mål är skönt också. Snabbaste för säsongen? Hur som helst, Sead Haksabanovic. Lysande form.

IFK får sedan sin andra straff för säsongen och då är det mål. Lars Krogh Gerson. Men nära att målvakten tar den. Och så Franssons klassmål några minuter innan paus.

Sedan städar man av matchen rätt så bra. Men ett mål till skulle det bli. Alexander Fransson, igen. Assist till Castegren där också. Fint.

---

Sex raka nollar på hemmaplan. Det imponerar. På dessa matcher har man också tagit 18 av 18 poäng och gjort 19 mål framåt.