• Hem
  • IFK-nytt
  • IFK Norrköping värvar in profil från utlandet
IFK Norrköping värvar in profil från utlandet

Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån

IFK Norrköping värvar in profil från utlandet

IFK Norrköping värvar. Idag står det klart att Vito Hammershöy-Mistrati skrivit på ett kontrakt för klubben. Senast från CFR Cluj i Rumänien där det blivit sparsamt med speltid.

Under lördagens meddelar IFK Norrköping att man gjort klart med mittfältaren Vito Hammershöy-Mistrati. I Rumänien har han spelat för CFR Cluj där det blivit fem ligamatcher och ett mål.

30-åringen har gjort sina största avtryck i danska klubben Randers där han under tre säsonger spelade 94 ligamatcher och bidrog med 24 mål.

- Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för IFK Norrköping, jag ser fram emot att få träffa alla och lära känna kubben. Det ska bli kul att spela i Allsvenskan och se hur fotbollen är i Sverige, säger Vito till klubbens hemsida.

Sportchef Tony Martinsson säger följande om klubbens senaste värvning:

- Vito är en väletablerad spelare som under lång tid spelat på väldigt hög nivå. Han har spelat många stora matcher och är en poängspelare som bidrar med mål och assist. Vito är en ledare både på och utanför planen och vi ser honom som en offensiv spelare som kan spela överallt på mittfältet. Vi är mycket glada över att Vito är här.

      Kontraktet sträcker sig fram till och med 2025.