IFK Norrköping förlorar borta mot Malmö

Bild från Bildbyrån

En stark första halvlek räckte inte. IFK Norrköping förlorar borta mot Malmö FF med 1-0 efter mål från Sören Rieks i den andra halvleken.

IFK Norrköping gör en riktigt stark första halvlek i Malmö och skapar flera chanser. Man är också nära att ta ledningen där Sead Haksabanovic försöker både en och två gånger.

Men med tanke på övertaget, 45 minuter där man dominerar, borde det varit ledning för Peking i halvtid. Istället 0-0.

Malmö kommer sedan ut som ett nytt lag, gör många fler rätt än tidigare, och lyckas också ta ledningen. En ledning man håller matchen ut. Norrköping hade några chanser, men inte

- Jag är väldigt stolt hur vi uppträder här, framförallt i första halvlek, säger Jens Gustafsson i C More.

- Idag saknar vi sista marginalerna för att få med oss härifrån, säger han också i sändningen.

---

Med tanke på den första halvleken, så är det en besvikelse att Norrköping lämnar Malmö med noll poäng.

Och i andra halvlek skapade man alldeles för lite för att hota. Det var någon chans här och där. Men måste skapa mer i andra halvlek för att spräcka MFF:s nolla.