• Hem
  • IFK-nytt
  • IFK Norrköping fick inte stopp på den negativa trenden
IFK Norrköping fick inte stopp på den negativa trenden

IFK Norrköping ledde med 2-0 efter 56 minuter. Men gästerna Östersund stod för en stark avslutning och när domaren blåste av var det 2-2 på resultattavlan.

Det såg ut att bli en trevlig kväll för IFK Norrköping som först tog ledningen i matchen efter en drömträff från Jonathan Levi i den första halvleken. 1-0 i paus blev 2-0 i andra halvlek när Christoffer Nyman stänkte in sitt tionde mål för säsongen.

Men inom loppet av sju minuter, mellan minut 73 och 79, gör Östersund både 2-1 och 2-2.

Sead Haksabanovic fick ett jätteläge precis i slutet, men misslyckades med att göra det han borde göra - mål.

---

Kan Jens Gustafsson sitta säkert? Hur länge till isåfall?

Endast en vinst på nio senaste är bedrövligt. Att inte få ut mer av detta lag är bedrövligt. Att inte kunna stänga matchen idag är också bedrövligt. Det får inte ske.

Norrköping har en så pass bra trupp att det inte går och sitta vara nöjda över att man är ett mittenlag. Vart är kraven? Både på spelare och tränare.