• IFK-nytt
  • IFK Norrköping besegrade Djurgården - avgjorde sent
IFK Norrköping besegrade Djurgården - avgjorde sent

Under tisdagen spelade IFK Norrköping U21-match mot Djurgården och det visade sig skulle bli en målrik tillställning.

Djurgården öppnade målskyttet via en snabb omställning och Edward Chilufya rullade in bollen bakom Andreas Vaikla i IFK-målet.

Norrköping skulle svara snabbt. Två gånger om dessutom. 1-1 från Simon Skrabb och 2-1 från Simon Thern.

Paus.

I den andra halvleken utökade Peking till 3-1 genom Maic Sema som är med på en retur.

Men Djurgården både reducerade och kvitterade. Målen från Mattias Mitku och Ali Khan.

Många trodde på oavgjort när klockan började närma sig 90 minuter, men Norrköping och Andreas Blomqvist fick sista ordet. Fullträff på en frispark gör Blomqvist 4-3 och man vinner matchen.

Därmed behåller man serieledningen i U21-serien.

---

Notera att Kalle Holmberg klev av träningen igår. Och klev av även idag i den första halvleken.

Om det är något allvarligt återstår att se. Men förhoppningsvis är det lugnt.