• Hem
  • IFK-nytt
  • Han kan han få chansen mot guldjagande Djurgården
Han kan han få chansen mot guldjagande Djurgården

Bild från Bildbyrån

Han kan han få chansen mot guldjagande Djurgården

Nedräkningen är igång inför återstarten utav dem tre sista omgångarna i Allsvenskan. IFK ställs direkt mot guldjagande Djurgården hemma på Parken.
Med Linus Wahlqvist avstängd och Ari Freyr Skúlason på skadelistan öppnar det upp för nya start spelare i IFK-elvan.

Tre omgångar kvar och inget större att spela för mer än att höja sig eventuellt ett par placeringar. Man kan se det som ointressant, men faktum kvarstår att IFK kan förstöra för Djurgården som får ett fint utgångsläge nu när Malmö FF tappade poäng hemma mot Häcken. Samma sak som att Häcken kunde spela avslappnat kan IFK spela lugnt och avslappnat inför en väntad storpublik hemma på Parken.

Flera unga spelare kan få chansen
Matchen på måndag öppnar upp för Norling att rotera laget och låta unga spelare få chansen. Det stora utropstecknet kan bli Theo Rask, just nu står det mellan Rask och Marco Lund enligt Norling.
"– Han är absolut med i det racet, så kan man säga. Vi ska ha ett individuellt samtal i eftermiddag, säger Rickard Norling om Theo Rask till Norrköpings Tidningar."
Efter en tuff säsong för den danske mittbacken är det kanske dags att låta en ung lovande Theo Rask dem sista omgångarna, hur som helst det ska bli intressant och se om det finns spelare som kan ta vara på denna chans.

/Pontus Hammarkvist.