• Hem
  • IFK-nytt
  • Första förlusten i Allsvenskan för IFK Norrköping
Första förlusten i Allsvenskan för IFK Norrköping

Det blev mot IK Sirius som den skulle komma. Säsongen första förlust i Allsvenskan för IFK Norrköping. Hemmalaget visade upp ett mycket bra spel, satte två mål från straffpunkten och tog tre poäng när man besegrade Peking med 4-2.

Bortaplan har inte riktigt varit IFK Norrköpings grej i Allsvenskan denna säsong. Med undantag för AIK borta, så var man nära att förlora mot Östersund och mot Malmö FF såg det inte speciellt bra ut.

Och under söndagen, borta mot Sirius, blev det ett bottennapp. Hemmalaget var klart bättre och hade tydliga idéer när man gick framåt.

Norrköping hade visserligen 1-1 i paus, men i andra halvlek hängde man inte med.

1-1 blev 4-1 efter tre mål på 15 minuter. Två av målen från straffpunkten.

Ishaq Abdulrazak snygga till siffrorna något när han satta Pekings andra mål i matchen och slutresultatet skrevs till 4-2.

---

Segern är rättvis. Inget snack om den saken.

Norrköping kommer inte upp i sin nivå och det är givetvis lite oroväckande att man på kort tid stått för två sämre insatser sätt över 90 minuter.