• Hem
  • IFK-nytt
  • Christoffer Nyman om framtiden "Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är sugen på ett utlandsäventyr"
Christoffer Nyman om framtiden "Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är sugen på ett utlandsäventyr"

Bild från Bildbyrån

Christoffer Nyman om framtiden "Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är sugen på ett utlandsäventyr"

I Gugnpodd:s jubilumsavsnitt gästade Christoffer Nyman. Där han svarade på frågan om framtiden och om en utlandsflykt lockade " I första hand vill jag vara frisk och spela fotboll men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är sugen på ett nytt äventyr", säger Norrköpingssonen Christoffer Nyman till podden.

För några dagar sedan släppt Gate upp och gate ner podcast sitt 100:e avsnitt vilket firades med att lagkaptenen Christoffer "Totte" Nyman gästade. I avsnittet får vi komma närmare "Totte" som människa och i frågan om han är sugen på en utlandsflytt svarar han såhär:

- I första hand vill jag vara frisk och spela fotboll men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är sugen på ett nytt äventyr. Det var en fantastisk erfarenhet och Tyskland för mig var så häftigt att i från supportrar till professionalitet och allt vad det innebär till att komma till en sån klubb.

Fanns det andra allsvenska klubbar som var intresserade av dig?
-Ja det fanns det. Det var aldrig aktuellt. Vad för kontrakt som var aktuellt vet jag egentligen inte utan jag sa nej direkt egentligen till min agent.

Allt om Tottes karriär och om senaste säsongen hör ni exklusivt hos Spotify hos Gate upp och gate ner Podcast.