Christoffer Nyman kommenterar framtiden

Foto: Kenta Jönsson / Bildbyrån

Christoffer Nyman kommenterar framtiden

Christoffer Nyman är en av flera spelare i IFK Norrköping som sitter på ett utgående kontrakt. Nu kommenterar han sin framtid.

Efter att ha återvänt hem från Tyskland gör nu Christoffer "Totte" Nyman sin fjärde raka säsong i IFK Norrköping. Under dessa år har han bland annat hunnit med att vinna skytteligan med 18 mål säsongen2020.

Nu sitter dock 29-åringen på ett utgående kontrakt och hur framtiden ser ut är oviss. Men i en intervju med podden "Gate Upp & Gate Ner" berättar han att snackat är igång.

- Vi snackar, det gör vi, så det är inga konstigheter. Vi vet vart vi har varandra. Jag kommer vara kvar året ut oavsett, så det är inga konstigheter. Vi har snacket, jag är kvar säsongen ut, sen så får vi se vad som händer framöver om vi diskuterar den här månaden eller nästa månad, säger Totte Nyman till Podcast Gate upp & Gate ner.

"Jag är verkligen öppen för allt"

    På frågan om en ny huvudtränaren kan spela in på hur man ser på framtiden svarar Totte Nyman:

    - Det kanske det har. Det har jag inte reflekterat över om jag ska vara ärlig. Jag har mer reflekterat över att jag kommer spela klart säsongen här oavsett. Skulle jag och IFK komma överens stannar jag, säger han och fortsätter:

    - Säg att det skulle komma något helt otroligt som man inte kan tacka nej till, förstå mig rätt. Då kanske man får kika på det också. Men jag är verkligen öppen för allt. Men att jag är kvar säsongen oavsett kommer jag vara. Sen får vi se vad som händer under vägen till slutet av säsongen.

    Christoffer Nyman har den här säsongen gjort sex mål och två assist på 16 matcher.