Allt i egna händer

IFK Norrköping har allt i egna händer inför den sista gruppspelsmatchen mot IK Sirius. Detta tack vare att man själv vann hemma mot Utsikten, samtidigt som IK Brage och IK Sirius spelade 0-0 under söndagskvällen.

Inför 2142 personer kunde IFK Norrköping ta en bekväm seger hemma mot Utsikten i den andra gruppspelsmatchen. En nödvändig seger för att ha en bra chans att ta sig vidare från gruppspelet av Svenska Cupen 2024.

Laurent Shabani inledde målskyttet efter nästan 17 minuter spelade. Ett resultat som sedan stod sig hela första halvlek ut. Sedan skulle det rulla på med både 2-0 och 3-0 inom loppet av tio minuter i början på andra halvlek. Vito Hammershoy-Mistrati med båda målen.

Men kanske största glädjeämnet bland målskyttarna, Leo Jonsson, fick avsluta med att göra 4-0 i slutskedet på matchen.

Men han var knappast ensam om att leverera på planen. Både Ture Sandberg och Dino Salihovic vara bara två andra unga spelare som tog för sig denna afton. Någon saknad av Arnor Traustason, Ismet Lushaku eller Jesper Ceesay var det inte tal om.

Matchen mot IK Sirius spelas den 4:e mars klockan 18:30.