Alexander Fransson poängräddare för Peking
  • Hem
  • IFK-nytt
  • Alexander Fransson poängräddare för Peking
Alexander Fransson poängräddare för Peking

Foto: Josefine Loftenius / Bildbyrån

Alexander Fransson poängräddare för Peking

Det blev delad pott när IFK Norrköping och Malmö FF spelade 1-1 under söndagen. Alexander Fransson poängräddare för Norrköping som satte kvitteringen i den 90:e minuten.

– Spelmässigt är vi inte alls bra idag, säger Fransson i Dplay efter matchen.

IFK Norrköping skapade dom farligaste målchanserna i den första halvleken mot Malmö FF. Bäst målchans fick Simon Thern som fräckt snodde åt sig bollen väldigt högt upp och helt fri med gästernas målvakt Marko Johansson, som dock kunde rädda friläget.

0-0 i pus.

Men i andra halvlek kom målen.

Det var gästerna som tog ledningen. 0-1 efter mål från Franz Brorsson. Norrköping fick jaga och det var inte så att det skapades mängder med bra målchanser. Men till slut, i samband med en hörna, kom kvitteringen. i den 90:e minuten, efter att Alexander Fransson varit sist på bollen.

Trots fem minuter tillägg blev det inga mer mål. Delad pott alltså.

– Det är klart det var jättevikt för oss. En poäng idag, otroligt viktigt, säger Alexander Fransson i Dplay efter matchen och menar att man inte spelade bra idag.

– Spelmässigt är vi inte alls bra idag.

Franssons andra mål för säsongen. En säsong han inte är nöjd över.

– Riktigt skitår har man haft. Precis när det skulle dra igång kom skador. Jag försöker bara blicka framåt och träna på bra, avslutar han.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget