Speltips: Vi tippar torsdagens matcher i SHL
Speltips: Vi tippar torsdagens matcher i SHL

Bild från Bildbyrån

Speltips: Vi tippar torsdagens matcher i SHL

Spela på SHL hos Yobetit

***

Under torsdagen spelas det full omgång av SHL och här kommer våra tips inför samtliga sju matcher!

Frölunda HC - Djurgården

1. 1.66
X. 4.30
2. 3.67

Matchtips: 1

Hemmastarka Frölunda ska på förhand vinna mot Djurgården. Det skiljer en del denna säsong. Frölunda har levt upp till sina förväntningar, det kan vi inte säga om Djurgården direkt, även fast man är på gång. Ettan tippas!

HV71 - Luleå HF

1. 2.14
X. 3.84
2. 2.61

Matchtips: X

Svår match att tippa. HV71 starka hemma och Luleå är ett bra lag. Känns väldigt öppet. Kryss.

Leksands IF - IK Oskarshamn

1. 1.77
X. 4.10
2. 3.32

Matchtips: 1

Bottenmöte i SHL. Leksand fick en välbehövlig trepoängare senast och det gav energi och hopp om att man eventuellt kan lösa nytt kontrakt utan kvalspel. Mot Oskarshamn får man en mycket fin möjlighet att förlänga sin vinstsvit. Ettan får tipset.

Linköping HC - Skellefteå AIK

1. 2.51
X. 3.99
2. 2.17

Matchtips: X

För att vara ärlig så är mötet mellan Linköping och Skellefteå en svårtippad match. Även om det känns som att gästerna har en liten fördel, så kommer det bli en jämn tillställning. Linköping har mer att bevisa och Skellefteå har endast en seger på de sex senaste matcherna. Krysset tippas här.

Malmö Redhawks - Färjestad BK

1. 2.28
X. 4.10
2. 2.34

Matchtips: 2

Det går inte att blunda för att Färjestad är ett starkt lag, även fast man på kort tid förlorat mot både Oskarshamn och Frölunda på bortaplan. Malmö ska man ha en bra chans emot. Tvåa. FBK löser tre poäng.

Rögle BK - Brynäs IF

1. 1.84
X. 4.10
2. 3.12

Matchtips: 1

Brynäs har efter en liten tveksam inledning på säsongen vaknat till på slutet och visat upp bra resultat. Men man har mer att bevisa. Och Rögle, som under torsdagkvällen har fördel av hemmaplan har hamnat i en svacka på slutet och det är dags att vakna till. Mot Brynäs blir det en hemmaseger. Rögle får tipset.

Växjö Lakers - Örebro HK

1. 2.14
X. 4.00
2. 2.54

Matchtips: 2

Örebro har visat sig vara vassa denna säsong och även fast man har bortaplan här, så ska man ha en fin chans till att lösa poäng. Kan till och med bli en tung trea mot ett Växjö som inte levt upp till förväntningarna denna säsong. Tvåan får speltipset.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget