Duon skriver på för Rögle BK
Duon skriver på för Rögle BK

Bild från Bildbyrån

Duon skriver på för Rögle BK

Rögle BK meddelar på sin officiella hemsida att duon Samuel Johannesson och Erik Andersson skriver på kontrakt med klubben, den förstnämnda tecknar sitt första A-lagskontrakt medan Andersson förlänger sitt nuvarande kontrakt.

– Det är två viktiga pusselbitar som vi är glada över att ha kvar hos oss framöver också, säger Rögles sportchef Chris Abbott till klubbens hemsida.

Den 18-årige backen Samuel Johannesson har denna säsong gjort 18 matcher i SHL, men även spelat med klubbens J20-lag där han gjort en hel del poäng.

– Det känns väldigt bra, det här har varit min dröm att få skriva A-lagskontrakt med Rögle. Nu vill jag etablera mig mer på allvar och hjälpa laget att vinna. Det är upp till mig själv nu, säger backen till hemsidan.

Forwarden Erik Andersson gör sin andra säsong i Rögle efter att ha värvats från seriekonkurrenten HV71. Hans kontrakt förlängs till och med säsongen 2020/2021.

– Jag är jätteglad över att få stanna i Rögle. Vi har något riktigt intressant på gång här och jag vill vara med på den här resan. Jag känner att jag fått mer ansvar och förtroende och det är kul, säger Erik till Rögles hemsida.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget