Rosenberg: "Det är bara något man får vänja sig vid"

Bild från Bildbyrån

Rosenberg: "Det är bara något man får vänja sig vid"

Sedan förra året är Zlatan Ibrahimovic delägare i Hammarby. Men om Markus Rosenberg fick bestämma hade han gärna sett stjärnan i Malmö FF.

– Det tog hårt på alla oss MFF:are, inklusive mig, när han gick in i Hammarby. Men nu har han gjort det. Jag vet inte var han ska bosätta sig sen men barnen är ju i Hammarby så det blir en självklarhet att han är där och kollar på sina grabbar. Behöver han hålla i gång så är det ju i Stockholm han är. Det är bara något man får vänja sig vid, att se honom i Hammarby. Jag hade hellre sett honom i Malmö FF, om man säger så, säger han till Sportbladet.

Att Zlatan tränat med Hammarby har också gjort att många börjar fundera kring om det kommer bli spel i Allsvenskan innan karriären är över. Rosenberg skulle bli förvånad om Zlatan spelade i Hammarby-tröjan, vilket han säger i intervjun med Sportbladet.

– Som denna fotbollsvärld ser ut så blir man ju aldrig förvånad. Men jag skulle bli väldigt förvånad om han är där i slutändan. Men man vet aldrig, säger han till Sportbladet.