Anders Limpar kritisk till att ligafotbollen drar igång
Anders Limpar kritisk till att ligafotbollen drar igång

Foto: Bettingstugan

Anders Limpar kritisk till att ligafotbollen drar igång

Europa har väntat på att fotbollen ska dra igång igen och idag sker ett stort steg när den tyska ligafotbollen drar igång igen. Men inte alla som är positiva till det beslutet.

Den tidigare fotbollsspelaren, Anders Limpar, är kritiskt till detta bland annat. Något han också lyfter fram i "Uppsnack Europatipset" med Bettingstugan.

– Man får tycka till som man vill här. Jag är en liten motståndare till att man börjar utan att ha ett vaccin, tycker man lekar lite med människors liv, säger Anders Limpar i sändningen och fortsätter:

– Vad skulle hända om någon tysk fotbollsspelare får det här igen? Ska man stänga ner ligan? Jag är lite emot det här med att fotbollen ska gå före allt annat. Ett liv måste vara viktigare än fotboll. Men nu har dom beslutat att dom ska köra, säger han.

I sändningen får Anders Limpar också frågan hur han själv hade gjort i denna situation, som spelare.

- Jag hade nog tackat nej tills det hade kommit ett vaccin. Jag tycket fotboll är sekundärt i det här läget. Vi snackar om liv. Det drabbar ju inte bara äldre människor, drabbar ju alla människor. Man har sett skräckexempel på unga människor runt 20-årsåldern som får det och ligger i respirator i flera veckor. Jag är lite emot det här, svarar Limpar och avslutar:

- Tycker det är märkligt att fotboll går före en sån här stor sak.

Lördagens matcher i Bundesliga
  • Augsburg - Wolfsburg
  • Dortmund - Schalke
  • Dusseldorf - Paderborn
  • Hoffenheim - Hertha Berlin
  • RB Leipzig - Freiburg
  • Eintracht Frankfurt - B.Mönchengladbach
Dela inlägg

Kommentera blogginlägget