Dragskott utser veckans lag i SHL

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Gustaf Lindvall, Skellefteå
Räddningsprocent: 100.

Arvid Söderblom har storspelat mellan Skellefteå-stolparna den senaste tiden. Det har även Gustaf Lindvall gjort. SKE-målvakten höll nollan när topplaget Rögle hemmabetvingades.

***

Backar

Adam Wilsby, Skellefteå
Mål: 1. Assist: 1.
På tal om heta Skellefteå-spelare Den talangfulle backen - som var utlånad till Södertälje för spel i HockeyAllsvenskan under en stor del av förra säsongen - fortsätter att leverera på den här höga nivån. Adam Wilsby har visat prov på ett imponerande moget spel i såväl offensiven som defensiven på sistone.

Jesse Virtanen, Färjestad
Mål: 0. Assist: 3.
En av de främsta kandidaterna i jakten på att vinna backarnas poängliga i SHL. Finländaren höll hov när Färjestad tog en viktig trepoängare borta mot Djurgården.

***

Forwards

Alexander Johansson, Linköping
Mål: 2. Assist: 2.

LHC:s värvning från Hockeyettan-klubben Halmstad. Tvåvägspjäsen Alexander Johansson har bevisat att han alltjämt håller god SHL-klass. Överraskande vass i offensiven inledningsvis i Linköpingssammanhang.

Oscar Möller, Skellefteå
Mål: 5. Assist: 0.

En lirare som stundtals var ifrågasatt i början av säsongen, men har kommit igång på allvar. Oscar Möller är tillbaka i gammal god form med sitt eminenta målsinne och offensiva skills i allmänhet. Fem mål på tre matcher den aktuella veckan inger respekt.

Michael Lindqvist, Färjestad
Mål: 2. Assist: 3.

En av många Färjestadsspelare som har prickat in formen. Artisten var en gigant nu senast hemma mot Örebro. En batalj där han var involverad i fyra (!) mål och avgjorde.