Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Matteus Ward, Mora
Räddningsprocent: 100.

Given i veckans lag. Mora-talangen har stått på huvudet den senaste tiden. MIK avslutade veckan med två raka trepoängare och Matteus Ward höll nollan i båda (!) matcherna. Lysande mot Almtuna borta och Bik Karlskoga hemma. En tämligen intressant talang.

***

Backar

Marcus Fagerudd, Vita Hästen
Mål: 3. Assist: 1.

Den SHL-meriterade finländaren fick en nytändning i Vita Hästen i fjol. Framgångarna har fortsatt den här säsongen. Kreative Marcus Fagerudd har varit en stark offensiv kraft i östgötalaget.

Filip Westerlund, Timrå
Mål: 2. Assist: 1.

Härnösands-produkten var bra i HockeyAllsvenskan redan förra säsongen. Utvecklingen har tagit fart ytterligare ett snäpp den här säsongen. En av de ledande backarna i topplaget Timrå med sitt fina spel i såväl offensiven som defensiven. Filip Westerlund gjorde en kanonmatch när Tik hemmabetvingade Tingsryd.

***

Forwards

Nick Olesen, Södertälje
Mål: 4. Assist: 3.

Den skicklige dansken fortsätter att övertyga i HockeyAllsvenskan. En spelare som levererar i match efter match. Det är sannerligen ingen tillfällighet att Nick Olesen har fått chansen i SHL och gjort bra ifrån sig även på den nivån.

Måns Lindbäck, Södertälje
Mål: 3. Assist: 3.

Beträffande extra heta SSK-lirare. Måns Lindbäck har blommat ut till en allsvensk toppspelare den här säsongen. Inte minst med tanke på det eminenta målsinnet. Det är bara fem andra spelare i HockeyAllsvenskan som har svarat för fler pytsar än 24-åringen den här säsongen.

Johan Harju, Modo
Mål: 2. Assist: 2.

Modo är fortsatt ett lag med höga toppar och djupa dalar, men Johan Harju fortsätter att göra det riktigt bra rent individuellt. Den rutinerade forwarden var inblandad i fyra mål den senaste veckan.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget