Västerås sportchef: "Att vi gått ut med att vi ska göra en satsning…
  • Hem
  • Dragskott
  • Västerås sportchef: "Att vi gått ut med att vi ska göra en satsning underlättar så klart mitt arbete"
Västerås sportchef: "Att vi gått ut med att vi ska göra en satsning underlättar så klart mitt arbete"

Foto: Pelle Börjesson/Bildbyrån

Västerås sportchef: "Att vi gått ut med att vi ska göra en satsning underlättar så klart mitt arbete"

Västerås har något väldigt intressant på gång. Dels med tanke på ett antal viktiga kontraktsförlängningar. Dels sett till alla slagkraftiga nyförvärv (Daniel Gunnarsson, Mikael Frycklund och Anton Svensson - bara för att nämna några exempel).

Det ryktas dessutom att fler tunga namn är på ingång.

Flera pusselbitar återstår förvisso innan lagbygget är klart, men mycket talar för att VIK kommer bli en het SHL-kandidat inför nästa säsong.

Sportchefen Patrik Zetterbergs svar på frågan om det är lättare att locka till sig spelare nu när Västerås satsar hårdare än tidigare.

- Ja, men nånstans är det nog så. Västerås i sig klingar rätt bra och många ser positivt på föreningen. Det är en anrik hockeyförening och en bra stad, som ligger bra geografiskt i Sverige. Sen vet de att det är ordning på ekonomin., säger VIK:s sportchef till Hockeynews.se och fortsätter:
- Att vi gått ut med att vi ska göra en satsning underlättar så klart mitt arbete, då det är fler spelare som vill vara med på tåget. Om det har varit en spelare som stått och velat kring vilken förening han ska välja, så har det så här långt tippat över till vår fördel ett antal gånger.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget