• Hem
  • Dragskott
  • Två spelare med allsvenska meriter förstärker Skövde och spetsforwarden blir kvar
Två spelare med allsvenska meriter förstärker Skövde och spetsforwarden blir kvar

Foto: Maxim Thore/Bildbyrån

Två spelare med allsvenska meriter förstärker Skövde och spetsforwarden blir kvar

Hockeyettan-klubben Skövde har gjort klart med två spelare med allsvenska meriter. Det handlar dels om målvakten Robin Wallin, som har provat på spel i HockeyAllsvenskan under tiden i AIK och Kristianstad.

Skaraborgarna har även värvat backen Joel Werner, som bokfördes för 15 allsvenska matcher med redan nämnda KIK i fjol och har varit bra på Hockeyettan-nivå i några år i följd.

Inte nog med det:

Dennis Santesson har dessutom förlängde kontraktet med SIK. Den 27-årige forwarden mäktade med hela 32 poäng på 33 matcher den gångna säsongen och har flera starka Hockeyettan-säsonger på meritlistan.

Sport- och klubbchefen Anders Lundström om lagbygget i allmänhet.

- Vi är väldigt nöjda överlag hur truppen nu ser ut, och känner oss redo att dra igång. Det är ju en liten speciell säsong som ska ta vid, och vi kan ju inte riktigt ännu veta vart allt tar vägen. Men jag tycker att spelarna och ledarna än så länge tagit det väldigt bra och hela tiden visat stort fokus under våren och sommaren på det dagliga arbetet. De har genomfört en jättefin barmarksäsong under Fredrik Söders ledning, där vi haft väldigt många i träning och inte haft några större skadebekymmer eller liknande. Truppen känns på det sättet redan sammansvetsade vilket ju gör jobbet för oss i ledningen lättare, säger Anders Lundström till Skövdes hemsida.