Timrås tränare: "Nu när det blir att man ska vinna mot sina egna i…
  • Hem
  • Dragskott
  • Timrås tränare: "Nu när det blir att man ska vinna mot sina egna i sin egen serie blir det att många kommer gå all in"
Timrås tränare: "Nu när det blir att man ska vinna mot sina egna i sin egen serie blir det att många kommer gå all in"

Foto: Pär Olert/Bildbyrån

Timrås tränare: "Nu när det blir att man ska vinna mot sina egna i sin egen serie blir det att många kommer gå all in"

Kapprustningen i HockeyAllsvenskan pågår för fulla muggar. Flera klubbar, däribland exempelvis Modo och AIK, har högintressanta lagbyggen - trots att det som berör publikintäkterna fortfarande är ett stort frågetecken och riskerar att bli ett mångmiljontapp för klubbarna.

Timrå är ett av lagen som i allra högsta grad får ses som en SHL-kandidat.

Tränaren Fredrik Andersson om det faktum att många lag i HockeyAllsvenskan har satsat så pass hårt.

- Det var ju väntat att det skulle bli så. Nu när det blir att man ska vinna mot sina egna i sin egen serie blir det att många kommer gå all in, säger Fredrik Andersson till Hockeynews.se och fortsätter:
- Det är en sex-sju lag som kan se rustar lite mer än de andra just nu så det kommer bli spännande. Konkurrensen gör att man måste utvecklas sig själv och att man måste vara bra varje gång, så man får se det som något positivt att vi ska vara med och slåss om det.

Tik:s tränare är mycket positiv till det nya slutspelsformatet, som införs med start den här säsongen, i allmänhet. Detta till följd av att det är upplagt för fler skrällar och är mer intressant för publiken, berättar Fredrik Andersson för Hockeynews.se.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget