Timrås glädjebesked
Timrås glädjebesked

Foto: Pär Olert/Bildbyrån

Timrås glädjebesked

Fredrik Andersson har gjort väldigt bra ifrån sig i Timrå som tränare de senaste säsongerna. Nu har tränarprofilen förlängt avtalet med två år, uppger Tik på hemsidan.

Modo-bekantingen kommer dela på ansvaret i båset med Anders Karlsson.

Det är även klart att Michael Zajkowski kör vidare som målvaktstränare, samtidigt som Andreas Molinder blir individuell utvecklare.

Fredrik Andersson om att få fortsatt förtroende.

- Det känns riktigt roligt att ha skrivit på det nya kontraktet och få förnyat förtroende att leda laget in i en ny SHL-säsong! Mina arbetsuppgifter kommer att vara precis som tidigare år att planera, förbereda träningar och coacha laget och då har jag framförallt ansvar över forwards. Timrå IK står inför en härlig utmaning inför nästa säsong som känns väldigt inspirerande att få vara med och påverka. Laget känns redo att kriga om att etablera Timrå i SHL. Men vi vet också att det kommer krävas otroligt hårt arbete för att vi ska skapa ett lag för att lyckas nå framgång i SHL. Vi ser fram emot en ishockeysäsong där vi förhoppningsvis kan bjuda på bra underhållning för våra fantastiska fans, som jag hoppas får vara på plats och stötta oss när serien drar igång, säger Timrå-tränaren till klubbens hemsida.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget