Sportchefen: "Är det någon som pratar med Kalmar då lägger inte jag…
  • Hem
  • Dragskott
  • Sportchefen: "Är det någon som pratar med Kalmar då lägger inte jag någon energi på honom"
Sportchefen: "Är det någon som pratar med Kalmar då lägger inte jag någon energi på honom"

Bild från Bildbyrån

Sportchefen: "Är det någon som pratar med Kalmar då lägger inte jag någon energi på honom"

HC Dalen tappade ett flertal viktiga spelare - däribland exempelvis Julius Selle Larsson och Victor Romfors - ett kort tag innan transferfönstret stängde förra säsongen.

Jönköpingsklubben har inte fått tillbaka någon av dessa avbräck.

Sportchefen och tränaren Per Gustafssons svar på frågan om Dalen har försökt att få tillbaka några av spelarna.

- Det var vissa jag ville behålla, men vi har ju inte de medlen. Är det någon som pratar med Kalmar då lägger inte jag någon energi på honom. De har tre gånger så mycket att erbjuda, så det går inte. Vi vill ha hit killar som vill hit och som vet att vi gör bra grejer, säger HC Dalens sportchef och tränare till Hockeynews.se.

Smålänningarna har haft en enorm spelaromsättning och en trupp som inte direkt sticker ut rent pappersmässigt. Det finns flera bra lag i den södra serien och HC Dalen kommer definitivt inte ses som någon toppkandidat av den breda massan. Dalen kommer vara lite av en "underdog", precis som laget var för några säsonger sedan.

- Det passar nog oss lite. Så bra som vi spelade förra året stundtals, det har vi inte gjort någon gång sedan jag kom hit. Vi hade ju en fantastisk start på serien och vann första fem tuffa matcher, men sen hanterade vi inte det. Vi kunde inte hantera det, vi började spela ett annat spel, spelarna var inte nöjda med sina roller de hade fått och då är det svårt. Vi tappade det vi gjorde bra, säger Per Gustafsson.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget