SHL-klubben värvar Modo-duon
SHL-klubben värvar Modo-duon

Bild från Bildbyrån

SHL-klubben värvar Modo-duon

I går blev det som bekant officiellt att Kim Rosdahl och Fredrik Olofsson lämnar Modo efter endast en säsong i klubben.

Nu är duon presenterad för Oskarshamn.

Båda har skrivit på avtal som sträcker sig över två säsonger.

Det faktum att Kim Rosdahl fick möjlighet att återförenas med tränaren Martin Filander var en av anledningarna till klubbvalet.

- Det är en skicklig tränare och ledare. När han snackar lyssnar man. Han vet vad som gäller på den här nivån och vad som krävs för att ta ytterligare kliv i SHL. Sedan känner jag även ett par killar i laget sedan tidigare och det är alltid skönt. Det känns som att vi har ett intressant lag på gång. Utan att veta för mycket tror jag att föreningen vill ta kliv framåt, inte bara lagmässigt utan även i föreningen, säger Kim Rosdahl till IKO:s hemsida.

Fredrik Olofsson om beslutet att välja IKO.

- Jag har haft en lärorik första proffssäsong i MoDo, men när möjligheten med IK Oskarshamn dök upp kändes det som ett bra steg att ta. Jag ska vara ärlig… Jag har högre mål än att spela i Hockeyallsvenskan och då är Oskarshamn en bra utmaning för att fortsätta utvecklas. Det blev ett tråkigt slut på denna säsongen men jag är övertygad om att MoDo kommer tillbaka och det har varit kul att få representera dem, säger han till klubbens hemsida.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget