Riskerar konkurs om klubben blir återbetalningsskyldiga för…
  • Hem
  • Dragskott
  • Riskerar konkurs om klubben blir återbetalningsskyldiga för säsongskort
Riskerar konkurs om klubben blir återbetalningsskyldiga för säsongskort

Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån

Riskerar konkurs om klubben blir återbetalningsskyldiga för säsongskort

Nybro är en av många svenska hockeyklubbar som lider av publikbegränsningen på 50 åskådare per match. Klubben prioriterar säsongskortsinnehavarna när det handlar om att få vara på plats, men alla kan inte se alla hemmamatcher till följd av publikbegränsningen.

Nu vill vissa säsongskortsinnehavare ha säsongskortet återbetalt, vilket har försatt Hockeyettan-klubben i en prekär situation.

Ordföranden Kim Ahlqvist om hur pass illa det är:

"Den senaste tiden har vi fått telefonsamtal och mail där man önskar att få sitt säsongskort återbetalt. Jag vädjar återigen om tålamod. För att tala klarspråk skulle föreningen troligtvis inte överleva att bli återbetalningsskyldiga för säsongskort samtidigt som vi försöker täcka de andra intäktsbortfallen om cirka 2 miljoner kronor som uppkommit med anledning av pandemin. Men ett löfte ska jag ge - det är som sagt att våra säsongskortsinnehavare alltid kommer att prioriteras på läktaren den här säsongen. Oavsett om det är 50, 150 eller 400 personer som får släppas in enligt myndigheterna", skriver Nybros ordförande på hemsidan.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget