Niklas Olausson: "Vi har sjukt många bra forwards och fått in…
  • Hem
  • Dragskott
  • Niklas Olausson: "Vi har sjukt många bra forwards och fått in ytterligare några som ser lovande ut och backarna vet ju alla hur bra de var förra säsongen"
Niklas Olausson: "Vi har sjukt många bra forwards och fått in ytterligare några som ser lovande ut och backarna vet ju alla hur bra de var förra säsongen"

Niklas Olausson: "Vi har sjukt många bra forwards och fått in ytterligare några som ser lovande ut och backarna vet ju alla hur bra de var förra säsongen"

Luleå - som slutade tvåa i grundserien och tog sig till SM-semifinal - gjorde det väldigt bra förra säsongen.

Många anser att LHF har ett ännu bättre lag den här säsongen. Mycket tack vare att Juhani Tyrväinen, Arttu Ilomäki och Filip Hållander har anslutit.

Stjärncentern Niklas Olausson är också imponerad av lagbygget.

- Vi har sjukt många bra forwards och fått in ytterligare några som ser lovande ut och backarna vet ju alla hur bra de var förra säsongen. Skickligheten är hög men det finns inga undanflykter för någon och det gäller att alla visar att "så här måste vi spela", annars spelar det ingen roll hur skickliga vi är om vi inte jobbar hårt och rätt tillsammans. Det går inte att gå ut där och tro att vi bara kan hoppa på tåget från ifjol och bara vinna matcher utan det är en ny grupp, säger Luleå-centern till Norrbottens Media.

33-åringen - som har två år kvar på kontraktet med Luleå - levererade rejält i fjol och svarade för sin överlägset målbästa säsong hittills på SHL-nivå.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget