Modo-tränaren om ryktet: "Det är en fri marknad och en fri värld"
  • Hem
  • Dragskott
  • Modo-tränaren om ryktet: "Det är en fri marknad och en fri värld"
Modo-tränaren om ryktet: "Det är en fri marknad och en fri värld"

Modo-tränaren om ryktet: "Det är en fri marknad och en fri värld"

Inget är officiellt, men Norr Media har som bekant gått ut med uppgifterna att Modo-klassbacken Victor Berglund är klar för Luleå till nästa säsong.

Tränaren Björn Hellqkvist om uppgifterna.

- Skulle det vara så att han flyttar, i så fall lyfter jag på hatten och gratulerar honom till det. Jag vill jättegärna att han spelar för Modo nästa säsong, men samtidigt måste man se till vad han har gjort för Modo och kunna vara tacksam för det, säger Modo-tränaren till Hockeypuls.

Modos succétränare är inte orolig över att uppgifterna kan påverka Berglunds säsongsavslutning på ett negativt sätt.

- Jag har hållit på med det här i 18 år och det är samma visa varje gång med några spelare i truppen. Det är en fri marknad och en fri värld. I grund och botten får man se på det positivt. Spelare som är intressanta för andra klubbar har gjort någonting bra för den klubb som de är i just nu, säger Björn Hellkvist till Hockeypuls.

Den NHL-draftade backen har gått framåt mycket den här säsongen och varit en klippa i såväl offensiven som defensiven i ett Modo som är en hyfsat het SHL-kandidat.

Noterbart är att Luleå värvade en Modo-backtalang för så sent som för ett par år sedan med ett lyckat resultat. Det rör sig om Jesper Sellgren, som snabbt tog steget till att vara en toppback i SHL i LHF-dressen.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget