Marcus Karlberg förstärker
Marcus Karlberg förstärker

Foto: Daniel Eriksson/Bildbyrån

Marcus Karlberg förstärker

SHL-meriterade Marcus Karlberg var utlånad till Hockeyettan-laget Borlänge under en del av förra säsongen och gjorde succé i BHF.

Nu är han Borlänges spelare.

Den NHL-draftade forwarden har bland annat erfarenhet av 80 matcher i HockeyAllsvenskan och är ett tungt namn i Hockeyettan-sammanhang.

Mikael Håkansson (sportsligt ansvarig i BHF) om tillskottet.

- Vi är mycket stolta och glada över att Marcus Karlberg väljer att fortsätta sin satsning hos oss i Borlänge HF. Markus är en ung och lovande spelare som vill bli en ledande spelare på seniornivå och jag vet att vi kan hjälpa honom i den riktningen så att han kan ta nästa kliv uppåt i karriären. Med Marcus intåg i laget blir vi speedigare och spetsigare framåt. Det är mycket glädjande att Marcus vill komma tillbaka till BHF, han känner till föreningen från när han var utlånad hit förra säsongen. Vi har en bra mix i laget nu med unga spelare som vill uppåt i sina karriärer och samtidigt som vi har äldre etablerade spelare. Det är så vi vill jobba för att gemensamt som lag och individer utvecklas, mogna och vara med på resan mot HockeyAllsvenskan tillsammans, säger Mikael Håkansson till Borlänges hemsida.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget