Leksands general manager: "Man ska kanske inte dra för stora…
  • Hem
  • Dragskott
  • Leksands general manager: "Man ska kanske inte dra för stora liknelser, men han påminner om en viss Victor Hedman"
Leksands general manager: "Man ska kanske inte dra för stora liknelser, men han påminner om en viss Victor Hedman"

Foto: Pelle Börjesson/Bildbyrån

Leksands general manager: "Man ska kanske inte dra för stora liknelser, men han påminner om en viss Victor Hedman"

Leksand har som bekant två vakanta backplatser på grund av Johan Franssons olycka, samtidigt som det redan fanns en backplats att fylla innan dess.

General managern Thomas Johansson känner dock ingen panik, trots att det bara är några veckor kvar till seriepremiären, berättar han i en intervju med Hockeypuls.

Det beror delvis på att LIF har några juniorer med mycket potential.

Inte minst Samuel Eklund och Lian Bichsel.

- Samuel Eklund var med lite redan förra året och han är en väldigt duktig spelare. Bichsel såg jag för första gången under tisdagen och han såg jättespännande ut. Han är väldigt stor och rörlig. Man ska kanske inte dra för stora liknelser, men han påminner om en viss Victor Hedman. Jag fick en känsla av att det är samma slags spelare. Bichsel imponerade stort på mig, han är trots allt född 2004, så det var kul att se hur han tog för sig och presterade bra redan nu på en så pass hög nivå som seniorlaget är, säger Thomas Johansson till Hockeypuls.

Lian Bichel värvades från Biels organisation inför den här säsongen och har bland annat meriter från spel i det schweiziska U18-landslaget.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget