Klubbdirektören: "Att åka ur SHL är kanske än värre än corona just nu…
  • Hem
  • Dragskott
  • Klubbdirektören: "Att åka ur SHL är kanske än värre än corona just nu rent ekonomiskt"
Klubbdirektören: "Att åka ur SHL är kanske än värre än corona just nu rent ekonomiskt"

Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Klubbdirektören: "Att åka ur SHL är kanske än värre än corona just nu rent ekonomiskt"

Brynäs är en av många klubbar som har vidtagit rejäla åtgärder i form av besparingar. Det kan gå så långt att det blir aktuellt att säga upp personal på kansliet i slutändan.

Klubbdirektören Michael Campese om hur de berörda mår i rådande läge.

- Det är en individuell fråga. Vi får konstatera att ishockeyn är en av våra viktigaste kärnverksamheter. Vi behöver säkerställa att Brynäs finns kvar i SHL. Att åka ur SHL är kanske än värre än corona just nu rent ekonomiskt, säger BIF-bossen till Hockeypuls.

Gävle-klubben värvade både Simon Bertilsson och Patrik Berglund så sent som i somras.

Ett beslut som många har ifrågasatt med tanke på ekonomin och anser gör det befogat att klubben inte ska få ta del av statliga stödpengar framöver.

Michael Campese ångrar dock inte beslutet att förstärka laget med spetsspelare.

- Nej, jag är ingen som ångrar mig. De beslut som togs då står jag fast vi. Procentuellt är det en väldigt liten ökning den här säsongen som vi pratar om. Och det är också en försäkring för att vi inte, gud förbjude, hamna i fel ände. Sedan kan man tycka vad man vill om det, men med det stöd vi fick och det våra medlemmar, supportrar och fans sa. Det är de som äger oss, de ville att vi skulle göra det här och vi kom med ett förslag. Jag ångrar ingenting och jag tror att spelarna kommer bidra i det här, säger han till Hockeypuls.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget