Jonathan Pudas: "Man får inte visa bilder på när motståndarspelaren…
  • Hem
  • Dragskott
  • Jonathan Pudas: "Man får inte visa bilder på när motståndarspelaren filmar hur många gånger man vill. Det borde vara tvärtom"
Jonathan Pudas: "Man får inte visa bilder på när motståndarspelaren filmar hur många gånger man vill. Det borde vara tvärtom"

Jonathan Pudas: "Man får inte visa bilder på när motståndarspelaren filmar hur många gånger man vill. Det borde vara tvärtom"

Skellefteå har haft det tufft att locka nog mycket publik till hemmamatcherna de senaste åren, vilket slagit hårt mot klubbens ekonomi.

Fler SHL-klubbar har också problem på publikfronten.

Backklippan Jonathan Pudas ser olika anledningar till det. Bland annat att det har lagts för mycket fokus på publiken som ger störst intäkter och tagit ståplatspubliken - som skapar stämning i arenorna - för givet, berättar han för Sportbladet.

Den 26-årige backen om att det ibland dyker upp ett powerbreak i fel situation.

- Ja, och man får inte elda på med bilder på jumbotronen. Allt är reglerat och styrt, man får inte visa bilder på när motståndarspelaren filmar hur många gånger man vill. Det borde vara tvärtom. Gasa på, för det väcker arenan till sinnes, säger Jonathan Pudas till Sportbladet och fortsätter:
- Det är viktigt att vi på isen får supportrarna att känna sig delaktiga. Det ska synas att vi jobbar för klubben och jag sätter en prestige i det. Visa glädje, våga vara grisig, aldrig städa av en match, alltid ge hundra även om det inte känns bra. Vi ska vara beredda att gå över lik för att vinna… och ta inte det bokstavligt nu för då får jag väl ett samtal från SHL-kontoret... (skratt).

Den kreative backen spelade i SKE som junior, varpå han flyttade till Karlskrona för allsvenskt spel, innan den tvååriga sejouren i Brynäs. Därefter blev det en comeback i Skellefteå, där han är inne på sin tredje raka säsong.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget