Intressant trio till Skåne-laget
Intressant trio till Skåne-laget

Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

Intressant trio till Skåne-laget

Allsvenska Kristianstad presenterade en högintressant trio under söndagen. Målvaktstalangen Olof Lindbom utgör ett av namnen.

Den 21-årige burväktaren - som draftades redan i andrarundan för tre år sedan - har skrivit på ett avtal för ett år med Skåne-klubben.

Tränaren Mikael Gath om den före detta Mora-målvakten.

- Ung talangfull målvakt med en ljus framtid framför sig. Väldigt seriös och målmedveten kille som skall bli väldigt spännande att se hos oss, säger KIK:s tränare till hemsidan.

***

Det har även tillkommit en NHL-draftad spelare på backfronten: Gustav Bouramman ansluter till Kristianstad på ett kontrakt över en säsong.

Den 24-årige liraren har en bra säsong i HockeyAllsvenskan med Väsby bakom sig.

***

KIK har dessutom gjort klart med Rögle-forwarden Melker Eriksson. Den 20-årige forwarden bokfördes för 24 SHL-bataljer i fjol och var bland annat utlånad till just Kristianstad under en del av säsongen.

Även det avtalet sträcker sig över en säsong.

Mikael Gath om rekryteringen.

- Ung talang som har bra spelförståelse med bra tekniska färdigheter och är användbar i alla spelmoment. Har redan 38 matcher SHL och vet vad som krävs för att nå dit. Ska bli spännande att följa hans utveckling hos oss nästa säsong, säger Mikael Gath till Kristianstads hemsida.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget