Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Oscar Alsenfelt, Malmö
Räddningsprocent: 92,68.

Visst - Malmös försvarsspel har förbättrats den senaste tiden, men Oscar Alsenfelt förtjänar ändå i allra högsta grad beröm. Endast tre insläppta mål på två matcher den senaste veckan. Alsenfelts rutin och skicklighet kommer betyda mycket för Redhawks i jakten på att ta sig till slutspel.

***

Backar

Anton Olsson, Malmö
Mål: 0. Assist: 2.

På tal om exempel på formstarka spelare i Skåne-laget. Stortalangen Anton Olsson har visat prov på ett bra tvåvägsspel den senaste tiden. Skåningen spelar väldigt moget för sin ålder.

Erik Gustafsson, Luleå
Mål: 0. Assist: 3.

Luleås backsheriff. Defensiven var visserligen inte direkt felfri den senaste veckan, men Erik Gustafsson svarade ändå för en - som så många gånger förr - riktigt bra vecka rent helhetsmässigt. Inblandad i tre mål på två matcher.

***

Forwards

Einar Emanuelsson, Luleå
Mål: 3. Assist: 0.

Luleå tog två raka segrar den senaste veckan. Det har Einar Emanuelsson stor del i. Tre mål och en grym offensiv prestation i allmänhet. En av SHL:s främsta artister med sin underhållande spelstil.

Carl Persson, Malmö
Mål: 0. Assist: 3.

En spelare som har varit ojämn under sin tid i Malmö hittills, men onekligen är på gång, vilket bidragit till att Redhawks helt plötsligt bara är en sämre målskillnad från en slutspelsplats. Vass både spel- och poängmässigt.

Nick Olesen, Oskarshamn
Mål: 2. Assist: 1.

Lånet från Södertälje har varit en frisk fläkt i Oskarshamnslägret med sitt breda offensiva register. Poäng i samtliga tre matcher den senaste veckan.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget