Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Jonas Arntzen, Örebro
Räddningsprocent: 96,55.

En av två bra Örebro-målvakter. Jonas Arntzen har varit överraskande vass den här säsongen och tagit nästa steg. Insatsen hemma mot Leksand där han höll nollan var riktigt bra. Norrmannen svarade också för en stark insats nu senast hemma mot Färjestad.

***

Backar

Eric Gelinas, Rögle
Mål: 1. Assist: 1.

Rögle fortsätter att ånga på. Eric Gelinas är en av spelarna som har dragit ett tungt lass den senaste tiden. En av SHL:s bästa allroundbackar den här säsongen hittills.

Moritz Seider, Rögle
Mål: 0. Assist: 2.

Beträffande Eric Gelinas. Backpartern Moritz Seider är också tämligen glödhet. Den tyske supertalangen - som draftades redan i förstarundan förra året - har kompletterat Gelinas på ett förträffligt sätt. Stark över hela rinken.

***

Forwards

Simon Ryfors, Rögle
Mål: 2. Assist: 0.
Ytterligare ett exempel på en minst sagt formstark Rögle-spelare. Målfarlige Simon Ryfors har blommat ut till en toppspelare den här säsongen med sin sylvassa offensiv. En del av den mycket framgångsrika kedjan med Dennis Everberg och Daniel Zaar i övrigt.

Dennis Everberg, Rögle
Mål: 1. Assist: 3.
På tal om Simon Ryfors kedja. Dennis Everberg är grymt nyttig för Skåne-laget med sin räckvidd och det breda offensiva registret.

Andrew Calof, Växjö
Mål: 3. Assist: 4.

Kanadensarens återkomst till Växjö har blivit succéartad så här långt. Den kreative forwarden har gett Lakers ett offensivt lyft. Klockren som tredjelänk i enheten med Jack Drury och Emil Pettersson. Sju (!) poäng på tre matcher den senaste veckan inger respekt.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget