Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Viktor Fasth, Växjö
Räddningsprocent: 100.

Minst sagt rutinerade Viktor Fasth still going strong. Den 38-årige målvakten räddade 31 skott och spikade igen kassen när Växjö betvingade Malmö.

***

Backar

Tobias Ekberg, Djurgården
Mål: 0. Assist: 3.
Djurgården ångar på. Delvis tack vare Tobias Ekbergs fina tvåvägsspel. Inblandad i tre mål på två matcher den senaste veckan. Den underskattade allroundbacken har Tre Kronor-potential.

Arvid Lundberg, Skellefteå
Mål: 0. Assist: 2.

Skellefteå svarade för en stark insats som vände och vann matchen mot HV71 nu senast. Arvid Lundberg var en av härförarna. En solid allroundback som är tämligen pålitlig i allmänhet.

***

Forwards

Emil Heineman, Leksand
Mål: 1. Assist: 1.

Leksands offensiv har till stor del oftast handlat om stjärnkedjan bestående av Carter Camper, Marek Hrivik och Peter Cehlarik den här säsongen hittills. I gårdagens vinstmatch mot Malmö var det annorlunda. Då var det ungtupparna - exempelvis Emil Heineman och Nils Åman - som klev fram lite extra. Heineman satte segermålet och noterades för totalt två poäng.

Linus Andersson, Djurgården
Mål: 2. Assist: 1.

En av många formstarka spelare i Djurgårdslägret. Talangen - som gjorde succé i allsvenska Vita Hästen förra säsongen - klev fram rejält mot Brynäs genom att mäkta med två mål och har fått islossning den senaste tiden.

Nicklas Danielsson, Brynäs
Mål: 2. Assist: 2.

Visst - Brynäs har en bedrövlig vecka bakom sig som lag, men Nicklas Danielssons offensiv inger respekt. Fyra poäng på två matcher imponerar. En av få BIF-spelare som har varit tongivande på sistone.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget