Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Arvid Söderblom, Skellefteå
Räddningsprocent: 100.

En av två bra Skellefteå-målvakter. Talangen har klarat av omställningen från HockeyAllsvenskan till SHL på ett utmärkt sätt hittills. Arvid Söderblom höll nollan när SKE hemmabetvingade Färjestad.

***

Backar

Pontus Näsén, Oskarshamn
Mål: 2. Assist: 2.
Doldisen har fått en suverän start på SHL-säsongen vad beträffar offensiven. En av härförarna när Oskarshamn vann hemma mot Leksand.

Nolan Zajac, Oskarshamn
Mål: 0. Assist: 3.

På tal om succébackar i IKO-lägret. Nolan Zajacs sensationellt starka säsong fortsätter. Kanadensaren - som toppar backarnas poängliga i SHL - var en av kuggarna i den redan nämnda vinstmatchen mot LIF.

***

Forwards

Jack Drury, Växjö
Mål: 0. Assist: 4.

Den spelskicklige amerikanen med juniorlandslagsmeriterna har kommit igång ordentligt den senaste tiden. Involverad i fyra av Växjös mål den senaste veckan. En klippa när Lakers vann hemma mot Brynäs.

Dick Axelsson, Djurgården
Mål: 3. Assist: 1.

Stockholmarna har varit sylvassa rent offensivt den senaste veckan. Kedjan med Dick Axelsson, Sebastian Strandberg och Niclas Bergfors är en av enheterna som har fungerat utmärkt. Den förstnämnde var eminent nu senast mot HV71 och hade stor del i den minst sagt viktiga segern för Djurgården.

Andreas Wingerli, Skellefteå
Mål: 2. Assist: 1.

Skellefteå har inlett seriespelet på ett väldigt bra sätt. Det har Andreas Wingerli stor del i. En spelare som har lyckats ta nästa steg efter förra säsongens finfina insats. Guld värd nu senast när SKE vann hemma mot Linköping efter en imponerande vändning.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget