Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Gustaf Lindvall, Skellefteå
Räddningsprocent: 97,67.

Skellefteå ångar på. Det är delvis Gustaf Lindvalls förtjänst. SKE-målvakten - som vaktade kassen i två matcher den senaste veckan - släppte bara in ett mål på dessa bataljer och nollade självaste Färjestad på bortaplan.

***

Backar

Adam Ollas Mattsson, Malmö
Mål: 0. Assist: 4.

Skåningarna har prickat in formen och ska på intet sätt räknas bort i jakten på en direktplats till kvartsfinalspelet. Adam Ollas Mattsson är en av spelarna som har gått i bräschen. En pjäs som har utvecklats till en tämligen stabil tvåvägsback i SHL den här säsongen.

Arvid Lundberg, Skellefteå
Mål: 0. Assist: 2.
Många Skellefteå-backar har klivit fram den senaste veckan. Det gäller inte minst Arvid Lundberg, som har tagit ett stort ansvar i allmänhet. En jätte när västerbottningarna vann prestigematchen hemma mot Luleå.

***

Forwards

Fredrik Händemark, Malmö
Mål: 3. Assist: 1.
På tal om exempel på heta spelare i glödheta Redhawks. Fredrik Händemark fortsätter att leverera och vara en genuin klasscenter. En spelare som inte minst har tagit ett stort offensivt ansvar den senaste veckan. Framför allt i bortamatchen mot Leksand, där han stod för två av tre Malmö-mål.

Anton Rödin, Brynäs
Mål: 3. Assist: 1.
Visst, det blev förlust nu senast borta mot Färjestad, men Brynäs - med fem poäng på tre matcher - har ändå en bra vecka bakom sig rent helhetsmässigt. Anton Rödin har visat klassen. Lysande hemma mot Luleå och matchvinnare när Gävle-gänget hemmabetvingade HV71.

Joakim Lindström, Skellefteå
Mål: 3. Assist: 0.

Skellefteå-stjärnan är på gång efter måltorkan. En spelare som växlat upp den senaste tiden och varit en offensiv härförare. Joakim Lindström klev framför allt fram mot Luleå.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget