Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Jonas Gunnarsson, HV71
Räddningsprocent: 98,53.

HV71 ångar på. Mycket tack vare det finfina målvaktsspelet. Jonas Gunnarsson vaktade kassen i två av matcherna den senaste veckan och släppte bara in en enda balja.

***

Backar

Jonathon Blum, Färjestad
Mål: 1. Assist: 4.
Färjestad är inne i ett fantastiskt målstim. Det har Jonathon Blum relativt stor del i. Involverad i fem fullträffar på de tre senaste matcherna. Det är bara två andra SHL-backar som har gjort fler poäng än jänkaren den här säsongen.

Johannes Kinnvall, HV71
Mål: 1. Assist: 3.

En av många tämligen formstarka HV71-spelare. Nyförvärvet från Timrå var inte minst suverän när Jönköpingsgänget tog en komfortabel hemmaseger mot Linköping. Suverän över hela rinken.

***

Forwards

Michael Lindqvist, Färjestad
Mål: 3. Assist: 3.

Artisten som toppar SHL:s poängliga tillsammans med lagkamraten Marcus Nilsson. Michael Lindqvist var framför allt fullständigt magnifik i den omtalade storsegern mot Oskarshamn.

Marcus Weinstock, Örebro
Mål: 3. Assist: 0.

Örebro har kommit igång på allvar. Det är delvis frukten av att kedjan med Marcus Weinstock, Christopher Mastomäki och Glenn Gustafsson har varit så het. Framför allt Weinstock, som mäktade med tre pytsar den senaste veckan.

Anthony Camara, HV71
Mål: 2. Assist: 3.

Den kanadensiske forwarden fick en mycket trevande start i HV71, men har kommit igång rejält den senaste tiden. Fem pinnar på de två senaste matcherna inger onekligen respekt. Inte minst lysande i Smålandsderbyt mot Oskarshamn.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget